Crowd in Nature

Earth Hour Challenge 2020

Utmana kollegorna, kompisarna och familjen i att agera för klimat och biologisk mångfald
2/3 kl 12:00 - Earth Hour 28/3 kl 20:30
Button Text

FRÅGOR OCH SVAR

Nedan finner du svar på några utvalda frågor. Hittar du inte vad du söker efter? Tveka inte att kontakta oss på earthhour@deedster.com!

Vad är Earth Hour Challenge?

I Earth Hour Challenge kan du utmana dig själv, vänner, familj eller kollegor i att agera för att driva omställningen mot en hållbar planet. När vi är många som agerar planetsmart ger det nämligen effekt på en större skala, både räknat i rena utsläpp, men också som bevis på att det går att göra andra andra val.

Varför samarbetar Världsnaturfonden och WWF kring i Earth Hour Challenge? 
Earth Hour Challenge är ett samarbete mellan Världsnaturfonden WWF och klimatappen Deedster med syfte att på ett enkelt och roligt sätt ytterligare inspirera och engagera företag och privatpersoner till att agera för planetens framtid. I utmaningen kombinerar vi WWFs grundliga expertis inom olika områden med Deedsters kunskap inom beteendeförändring och engagemang i digitala verktyg. Tillsammans vill vi både inspirera och engagera fler till att göra vardagliga val för planeten.

Hur har innehållet i appen Deedster valts ut? 
Baserat på årets tema, Bilen, Biffen, Butiken, Börsen och Bostaden har WWFs experter valt ut områden som de anser är extra relevanta och granskat den senaste forskningen. WWFs experter godkänner också alla stämplingar på deeds gällande CO2e.

Vem kan se mitt koldioxidavtryck? 
Det är bara du som kan se ditt koldioxidavtryck i Deedster.

Kan andra se min aktivitet i Deedster?
Ditt lag kan se hur många deeds du gjort och hur mycket koldioxid det har sparat. De andra lagen kan se era samlade framsteg.

Kostar det något att vara med? 
Nej, det är helt kostnadsfritt att vara med i Earth Hour Challenge.

Hur bjuder jag in fler personer till mitt lag? 
Klicka på ikonen för "Utmaning" och se till att du är inne i banan för Earth Hour Challenge. Där finns en ikon för "dela" uppe i högra hörnet. Klicka på ikonen för att få en länk som du kan dela via sms, sociala medier eller mail.

WWF & DEEDSTER PRESENTERAR

Earth Hour
Challenge 2020

UTMANA KOMPISARNA ELLER
KOLLEGORNA FÖR KLIMAT 
OCH BIOLOGISK MÅNGFALD INFÖR 
EARTH HOUR 2020

ETT ROLIGT OCH ENKELT SÄTT 
ATT TILLSAMMANS GÖRA SKILLNAD